top of page

Бішкекська декларація співпраці - результат третього Всесвітнього форуму оцінювання

Третій Всесвітній форум оцінювання зібрав більш як 150 делегатів зі всього світу, які представили національні та регіональні асоціації оцінювання, представників уряду, парламентаріїв, партнерів з міжнародних організацій, спеціалістів з приватного сектору, університетів, громадянського суспільства та інших.

Українську асоціацію оцінювання представили Ольга Щетініна, голова УАО, та Антоніна Рішко-Порческу, член правління УАО, активний учасник мережі EvalYouth.

Темою цьогорічного форуму була «Зміна нашого світу за допомогою оцінювання: зобов’язання та партнерство заради кращого світу, до якого ми прагнемо». А основному метою стало підсумування 17 місяців роботи від проголошення Всесвітньої програми розвитку EvalAgenda 2020 та розробка нових планів та партнерства, враховуючи Цілі Сталого розвитку 2030.

На форумі було представлено результати діяльності основних мереж фахівців з оцінювання, що працюють під егідою EvalPartners: EvalGender+, EvalSDGs, EvalYouth, EvalIndigenous, Весвітній форум парламентаріїв. Основний акцент був зроблений на співпраці між групами та різними секторами розвитку оцінювання (приватним, університетами, міжнародними організаціями, національними асоціаціями фахівців з оцінювання) задля популяризації та зміцнення оцінювання в світі.

Нагадуємо, що Ви як фахівець з оцінювання можете долучитися до роботи груп EvalPartners та активно брати участь у виконанні EvalAgenda 2020 (детальна інформація про мережу http://www.evalpartners.org)

На завершення форуму було підписано Бішкекську декларацію співпраці, яка засвідчує бажання учасників форуму співпрацювати для розвитку оцінювання в світі, виконання EvalAgenda 2020 та підтримки Цілей сталого розвитку 2030.

Бішкекська декларація (англійською, російською).


21-1
.pdf
Download PDF • 417KB


21-2
.pdf
Download PDF • 535KB


0 переглядів0 коментарів
bottom of page