top of page
Фото автораЛариса Пильгун

Перспектива українських організацій громадянського суспільства (Л. Марголіна)

Оновлено: 22 черв. 2022 р.

УАО продовжує підготовку до конференції European Evaluation Society і ми раді представити нашу наступну спікерку – Любов Марголіну, спеціалістку з питань моніторингу та оцінки, менеджерку з програмного розвитку Фонду Східна Європа. Любов презентує перспективу українських організацій громадянського суспільства (ОГС): як конфлікт, що розгортається, змусив багато ОГС зосередитися на гуманітарній допомозі та переорієнтувати свою діяльність з розвитку на гуманітарну сферу.

Для розроблення і реалізації якісних проєктів українським ОГС потрібно більше інформації про потреби своїх цільових груп. Попри те, що деяка загальна інформація є доступною (наприклад, щодо ВПО), іншу більш конкретну інформацію знайти важче (наприклад, про переміщені підприємства, потреби ОГС). Крім того, ОГС мають складності з формулюванням показників та звітністю.

«Оцінка потреб різних груп бенефіціарів у рамках проєктів, які фінансуються донорами, та тренінги з МіО в гуманітарному контексті допомогли б українським ОГС покращити планування та реалізацію своїх проектів», – зазначає пані Любов.

Детальніше про конференцію: https://www.ees2022.eu/


Презентацію виступів можна завантажити тут


1 перегляд0 коментарів

Comentarios


bottom of page